Hypotheken en Verzekeringen

Onafhankelijk advies en bemiddeling

Onafhankelijk hypotheekadvies

Onze onafhankelijke en erkende adviseurs van ‘Aandacht hypotheken en verzekeringen’, hebben toegang tot een groot aantal banken, verzekeraars en institutionele beleggers. Dit verschaft u de mogelijkheid tot een aantrekkelijke hypotheek met de beste condities en scherpe rentetarieven. Wij leggen u in een adviesgesprek graag uit dat een hypotheek wel degelijk doorzichtig en begrijpelijk kan zijn. Onze adviseurs informeren u in heldere taal over rente, aflossing en levensverzekeringen. Ook kunnen wij u adviseren over woonlastenverzekeringen bij arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. 

Verzekeringen

Weet u niet precies welke verzekeringen op uw persoonlijke situatie aansluiten? Of wilt u graag ondersteuning en een persoonlijk aanspreekpunt? Onze adviseurs van ‘Aandacht hypotheken en verzekeringen’  nemen uw wensen en mogelijkheden onder de loep en komt met passende individuele verzekeringen of een voordelig verzekeringspakket voor het hele gezin.

Meer weten?
Neem contact op met Aandacht hypotheken en verzekeringen . Bel 070 322 33 72, stuur een mail naar info@aandachthypotheken.nl of kijk op aandachthypotheken.nl

“Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komen er andere dingen kijken dan bij de aankoop van een ‘bestaand huis’. Aandacht Hypotheken heeft zich onder meer gespecialiseerd in de financiering van nieuwbouwwoningen en kan in heldere taal begrippen als bouwrente, renteverlies en overbruggingsfinanciering verduidelijken.”

Jan Augustinus
Hypotheek Adviseur


Een greep uit ons woningaanbod

Nieuw
Van Stolkweg 7
€ 3.500.000 k.k.
Nieuw
Klimopstraat 232
€ 200.000 k.k.
Nieuw
Binnentuinen 36
€ 215.000 k.k.

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?