Beleggingsobjecten

Nelisse Makelaarsgroep wil beleggingstransacties zo succesvol mogelijk maken

Ons doel is om beleggingstransacties in commercieel vastgoed zo succesvol mogelijk te maken. Hiervoor heeft Nelisse Makelaarsgroep een team van specialisten in huis dat uitgebreide kennis heeft van de markt aangevuld met regionale kennis en ervaring. Een team dat bekend is met de wensen van beleggers met betrekking tot het investeren in objecten zoals winkels, kantoren en bedrijfshallen. Daarnaast krijgen we door het intensieve contact met de markt regelmatig interessante beleggingen aangeboden. Nelisse Makelaarsgroep werkt zowel voor particuliere beleggers, institutionele beleggers, organisaties in maatschapsverband, als ook voor aannemers en projectontwikkelaars die actief zijn op het gebied van nieuwbouw en herontwikkeling

Bent u geïnteresseerd in het aankopen of verkopen van beleggingspanden neem dan vrijblijvend contact met ons op. We lichten onze dienstverlening  graag in een persoonlijk gesprek toe.

Maak kennis of bel 070 - 350 14 00

“De markt van commercieel vastgoed kent vele facetten. Nelisse Makelaarsgroep is een betrokken partij die voor alle spelers op de markt een bemiddelende rol kan spelen.”

Dit is Nelisse

Een greep uit ons commercieel vastgoed

Neptunusstraat 60
€ 325.000 k.k.
Hoefsmid 1
€ 1.595.000 k.k. — € 65 p.m2.p.j
Stoelmatter 100
€ 60 p.m2.p.j

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?