Woning aankopen

De volgende stap

Misschien is het kopen van een huis wel één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven. Dit realiseren we ons maar al te goed. Daar komt meer bij kijken dan alléén een onderhandeling of een taxatie. Dat betekent snappen wat uw wensen zijn en hier met al onze kennis en kunde een passende invulling aan te geven.

Wilt u aan begeleiding bij het zoeken naar een nieuwe woning? En natuurlijk ook behoed worden voor alle valkuilen die de koop van een huis met zich mee kan brengen? Of heeft u een huis op het oog en wilt u ons inschakelen voor de aankoop hiervan? U kunt op ons rekenen. Al jarenlang gebruiken we onze kennis, ervaring en marktinzicht om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen kunt kopen en dat u niet teveel betaalt. We hebben door ons zorgvuldig opgebouwde netwerk uitstekend zicht op de woningmarkt.

Maak kennis of bel ons 070 - 350 14 00

Bekijk hier ons aanbod.

Wij zijn zeer goed geholpen door Ben van Ast van Nelisse makelaars.Een zeer ervaren en kundige begeleider van het koopproces. Dat het onderdeel resultaat en onderhandeling niet hoger dan een 8 krijgt heeft alles te maken met de moeizame onderhandelingen aan de zijde van de verkopende partij.

Klanten beoordelen onze aankoopservice met een 8,8

Een greep uit ons woningaanbod

Nieuw
Van Zaeckstraat 7 7a
€ 375.000 k.k.
Nieuw
Carnegielaan 38
€ 485.000 k.k.
Traviatastraat 134
€ 195.000 k.k.

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?