Woning aankopen

De volgende stap

Misschien is het kopen van een huis wel één van de belangrijkste beslissingen in een mensenleven. Dit realiseren we ons maar al te goed. Daar komt meer bij kijken dan alléén een onderhandeling of een taxatie. Dat betekent snappen wat uw wensen zijn en hier met al onze kennis en kunde een passende invulling aan te geven.

Wilt u aan begeleiding bij het zoeken naar een nieuwe woning? En natuurlijk ook behoed worden voor alle valkuilen die de koop van een huis met zich mee kan brengen? Of heeft u een huis op het oog en wilt u ons inschakelen voor de aankoop hiervan? U kunt op ons rekenen. Al jarenlang gebruiken we onze kennis, ervaring en marktinzicht om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen kunt kopen en dat u niet teveel betaald We hebben door ons zorgvuldig opgebouwde netwerk uitstekend zicht op de woningmarkt.

Maak kennis of bel ons 070 - 350 14 00

Bekijk hier ons aanbod.

Monique Muller is een geweldige rots in de branding geweest. Kwaliteiten: - Zeer deskundig, - effectief en efficient, - snel, - zakelijk, - tegelijk ook empatisch en ook nog eens een leuke en gezellige makelaar om mee op stap te gaan om huizen te kijken. Ik ben erg blij dat zij mij heeft bijgestaan bij de zoektocht en aankoop van mijn appartement aan de Laan van Meerdervoort.

Een greep uit ons woningaanbod

Nieuw
Tulpentuin 219
€ 265.000 k.k.
Van Boetzelaerlaan 43
€ 325.000 k.k.

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?