Duet, Den Haag

Koopsom € 755.000 tot € 765.000 v.o.n. v.o.n.

Interesse?

Wilt u meer informatie over deze woning?
Bel (070) 350 14 00 of stuur een e-mail naar info@nelisse.nl

Omschrijving

2 stijlvolle halfvrijstaande villa's Type DUET in villapark Vroondaal.

De villawijk Vroondaal ontwikkelt zich vanaf de Madesteinweg richting Oorberlaan, aan de zijde van Monster. Ongeveer de helft van het totale plangebied is nu bebouwd met een veelzijdige mix van onder architectuur gebouwde villa's en landhuizen. De twee halfvrijstaande villa's van Duet rijgen zich als parels aan deze ketting. Twee villa's in een klassieke stijl, passend bij de sfeer van deze unieke woonomgeving.

Duet wordt gerealiseerd op een grote hoekkavel, dat in twee afzonderlijke kavels is verdeeld. De kavel wordt aan de straatzijde begrensd door de Graaf Florislaan en het Graaf Janpad. Elke halfvrijstaande villa heeft twee terrassen, waarvan altijd één op het zuiden. Zo profiteert u maximaal van het zonlicht.

De halfvrijstaande villa's zijn omringd door een grote tuin. Er is ook volop ruimte voor uw eigen parkeerplaats(en). Het verschil tussen beide halfvrijstaande villa's is de overkapping van het dak.

Vanzelfsprekend krijgt u alle vrijheid om uw persoonlijke woonwensen te realiseren. Zo kunt u de indeling naar wens bepalen en kunt u uw woonoppervlakte vergroten. Standaard heeft de halfvrijstaande villa al een woonoppervlakte van ca. 215 m2, maar u kunt optioneel kiezen voor 270 m2. Uw woonkamer is minimaal zeven meter breed, maar misschien wilt u wel naar negen meter.

U kunt nog opteren voor een aangebouwde garage.

Duet villatype Royale:
* Prognose start bouw: november 2017
* Halfvrijstaande villa met een woonoppervlakte van circa 215 m2
* Oprijpad met ruimte voor 3 auto's
* Aan 3 zijden tuin met prima bezonning
* Vloerverwarming als hoofdverwarming op de begane grond
* Diverse optionele uitbreidingsmogeljkheden
* De woning wordt standaard zonder keuken opgeleverd
* Stelpost voor sanitair en tegelwerk toiletten en badkamer

Kenmerken

Koopsom
€ 755.000 tot € 765.000 v.o.n. v.o.n.
Status
Beschikbaar
Aantal woningen
2
Vrije woningen
2
Woonoppervlakte
215m²
Perceeloppervlakte
600m²
Inhoud
645m³

Woningtypen

Duet villatype Royale

€ 755.000 tot € 765.000
215m²
2 van 2 Woningen beschikbaar

Beschikbare woningen

Graaf Florislaan 6 ong   Verkocht onder voorbehoud € 765.000 v.o.n. 215m²
Graaf Florislaan 7 ong € 806.000 v.o.n. 215m²

Locatie

[ { "address": " ", "zipCode": "2553 EE", "city": "Den Haag", "lat": 0, "lng": 0, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Interesse? Plan een bezichtiging

Geef hier uw voorkeursdata en tijd aan of stel uw vraag

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wilt u een bezichtiging plannen?

Beste datum/tijd

Alternatieve datum/tijd

Hoeveel is ?  


Liever telefonisch contact?

Wij zijn maandag t/n vrijdag bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur

Bel (070) 350 14 00